5G Masterclass: Workshop 1 – Fremtidens teknologi for autonome enheder og droner

Loading Events

« All Events

5G Masterclass: Workshop 1 – Fremtidens teknologi for autonome enheder og droner

May 15 @ 9:00 am - 1:00 pm

5G workshop

I de tre spændende masterclass-workshops om 5G udforskes emner som definitionen af 5G, dets anvendelsesmuligheder og hvordan det adskiller sig fra andre trådløse teknologier. Workshoppen tager udgangspunkt i konkrete usecases, såsom etablering af pålidelige trådløse forbindelser til autonome enheder, logistik- og servicerobotter samt fjernstyring af droner via trådløs forbindelse.

Deltagerne vil blive præsenteret for en grundlæggende forståelse af, hvad 5G er, dets forskellige moduler og konceptet om network slicing. Endvidere vil der blive drøftet, hvordan produkter kan testes inden for 5G-miljøer, samt hvilke regulatoriske og tekniske krav disse produkter skal leve op til.

Gennem disse masterclass-workshops får deltagerne en dybere indsigt i 5G-teknologien samt dens potentiale og anvendelsesområder i forskellige industrier

15.05.2024 Workshop 1 – Fremtidens teknologi for autonome enheder og droner

11. 09.2024 Workshop 2 – Dyk ned i Service Based Architecture og network slicing

08.10.2024 Workshop 3 – Test og godkendelse af droner og robotter

Masterclass workshop 1

På den første workshop sættes der fokus på robotter og droner, som ofte nævnes som use-cases, der kan benytte 5G. Vi dykker ned i deres tekniske krav og undersøger forskellige trådløse teknologier, der kan imødekomme disse krav. Blandt disse teknologier er 5G en af de mest fremtrædende.

Derfor beskrives, hvad et 5G-netværk består af, og hvordan det adskiller sig fra 2G og 4G, både med hensyn til opbygning af infrastrukturen og hvilke use-cases, som kun 5G kan understøtte. Ved at forstå disse forskelle får deltagerne en bedre indsigt i, hvordan 5G-teknologien kan transformere og forbedre kommunikationen og funktionerne i robotter og droner.

Læs det detaljerede program og tilmeld dig her

Masterclassen afholdes af FORCE Technology  i samarbejde med Odense Robotics. Deltagelse er gratis.

Details

Date:
May 15
Time:
9:00 am - 1:00 pm
Event Category:

Organizers

FORCE Technology
Odense Robotics

Venue

Videnbyen
Cortex Park 26
Odense, 5230 Denmark
+ Google Map