AI i Byrum med netværket for smarte byer, bygninger og infrastruktur

Loading Events

« All Events

AI i Byrum med netværket for smarte byer, bygninger og infrastruktur

March 14 @ 9:30 am - 3:00 pm

Den intelligente by –  strategiske og praktiske eksempler på, hvor AI kan bruges i byrum og i byudvikling

Kom og vær med den 14. marts kl. 9.30 – 15.00, når netværket for smarte byer, bygninger og infrastrukturer samles til en inspirerende dag om brugen af kunstig intelligens i byrum og byudvikling.

Vi har allieret os med tre spændende oplægsholdere:

  • Rasmus Reeh, CitCom.ai DTU Compute, kigger ind i krystalkuglen og giver deres bud på, hvor AI vil få betydning i byerne, og hvordan det vil indvirke på udførelse af byens services.
  • Luca Leomanni, CTO hos Social Tech Projects, en dansk startup, der fokuserer på udviklingen af digitale teknologier til indsamling, analyse og visualisering af data med henblik på at forbedre byer og indbyggeres liv. I løbet af de seneste år har virksomheden opbygget viden og et solidt netværk af partnere inden for områder som Smart City, Smart Communities, CivicTech og UrbanTech. I sin præsentation vil Luca demonstrere, hvordan STP’s AI-innovationer kan skabe reelle forbedringer i byer. Han vil forklare, hvordan disse fremskridt fører til sikrere gader, mere intelligent byplanlægning og en bedre livskvalitet for dem, der bor i byområder. Oplægget holdes på engelsk.
  • Martin Nielsen, CTO hos Felicity Smart Infrastructure vil fortælle, hvordan de har transformeret deres forretningsmodel fra hardware-leverandør til leverandør af databaserede indsigter. Han vil udforske, hvorfor servicefokus for leverandører og resultatorientering for kunder er afgørende. Han vil diskutere udfordringer på begge sider af denne transformation. Deltag for indsigt i ’Servitisation’, hvordan datadrevne modeller former fremtiden for Smart City teknologier.

Gratis for medlemmer af WE BUILD DENMARK, Nordic IoT Centre og KL.

Detaljeret program og tilmeldning er her 

Mødet afholdes i sammarbejde med WBDK

Details

Date:
March 14
Time:
9:30 am - 3:00 pm
Event Category:

Organizers

WE BUILD DENMARK
Nordic IoT Centre

Venue

House of Green
Vesterbrogade 1E, 1. sal
København V, 1620 Denmark
+ Google Map
View Venue Website