Netværksmøde: Samarbejde, innovation og skalering af grønne løsninger i det danske IoT-økosystem i samarbejde med KL og We Build Denmark

Loading Events

« All Events

Netværksmøde: Samarbejde, innovation og skalering af grønne løsninger i det danske IoT-økosystem i samarbejde med KL og We Build Denmark

December 5 @ 9:30 am - 3:00 pm

Hvor finder trafikdata og bygningsdata anvendelse og hvilke indgange til det offentlige marked kan virksomhederne bruge? Leverandører og kommuner inviteres med til en fælles dag med fokus på, hvordan teknologi og data kan bidrage til den grønne omstilling med fokus på trafik- og bygningsdata.

Fælles netværksmøde med KLs IoT-netværk og Nordic IoT Centres/We Build Denmarks ‘Netværk for smarte byer, bygninger og infrastruktur’ IoT netværk.

Er du interesseret i at forme fremtidens intelligente byer? Så bør du deltage i vores kommende netværksmøde, hvor både offentlige og private sektorer samles for at udforske det danske IoT-landskab. Sammen vil vi afdække nøgleelementerne i Smart City og IoT-økosystemet, og hvordan denne viden kan bruges til at opskalere løsninger og accelerere den grønne omstilling.

Byer er dybt afhængige af private aktører som f.eks. teknologileverandører for at kunne udvikle smarte og bæredygtige løsninger, der kan imødekomme det stigende pres på byerne.

IoT, AI m.m. har potentialet til at spille en afgørende rolle i den grønne omstilling af byerne. Gennem kortlægning af økosystemet kan man finde ud af, hvordan teknologier såsom IoT kan bruges til at skabe mere bæredygtige og effektive løsninger inden for områder såsom energi, transport, driftsoptimering og klimatilpasning.

Ved at fokusere på samarbejde, innovation og skalering åbnes døren til innovative løsninger, der kan bidrage til at accelerere den grønne omstilling, frigøre varme hænder og forbedre de kommunale services rettet mod borgere og virksomheder.

Det kræver imidlertid kendskab til Smart City og IoT-aktørerne i markedet og en forståelse af, hvordan de grønne initiativer kan skaleres.

På netværksmødet vil vi derfor dykke ned i det danske økosystem for IoT-aktører set ud fra to perspektiver:

  • Kommunalt perspektiv: Hvor kan kommunerne finde nye teknologileverandører og afprøve de innovative løsninger?
  • Virksomhedernes perspektiv: Hvor kan virksomhederne finde nye indgange til det offentlige marked og forstå de kommunale behov?

Programmet starter kl. 10:00 og fortsætter frem til kl. 15.00, men vi åbner dørene kl. 9.30 og byder på kaffe og croissanter.

Tilmelding:

Tilmeld dig via We Build Denmarks website her

Tilmeldingsfrist 28. november 2023

 

Details

Date:
December 5
Time:
9:30 am - 3:00 pm
Event Category:

Organizers

FORCE Technology
WE BUILD DENMARK

Venue

Kommunernes Landsforening
Weidekampsgade 10
København S, 2300
+ Google Map