Frist for indstilling af løsninger

Det er ikke længere muligt at indstille kandidater til Årets IoT-løsning. Nordic IoT Centre takker for de mange ansøgninger og dommerkomiteen ser frem til at gennemgå dem. Navnene på de tre finalister offentliggøres medio august og den endelige vinder kåres den 29/9 på Digitaliseringsmessen22 i Odense.

Formål og baggrund

Formålet med Årets IoT-løsning er at sætte fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder: evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for at øge velfærden, bæredygtigheden og livskvaliteten i samfund og virksomheder til glæde for os alle.

2021 var året, hvor prisen for Årets IoT-løsning blev introduceret, men ikke det sidste. Årets IoT-løsning er nemlig en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, det være sig løsningsejerne, slutbrugerne eller IoT-leverandørerne.

Årets IoT-løsning kåres i regi af Nordic IoT Centre, som drives af de to GTS-virksomheder FORCE Technology og Alexandra Instituttet i samarbejde med aktører og partnere fra det digitale innovationslandskab i Danmark.

I 2022 består dommerkomitéen af:

• Lennart Oleg Larsen, FORCE Technology / Nordic IoT Centre
• Carolina Benjaminsen, CEO, DigitalLead
• Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
• Jacob Høffer Larsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
• Mirko Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet
• Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier.

Hvem skal man kontakte med spørgsmål?
Der er etableret et sekretariat, der har ansvaret for indholdet i og afviklingen af Årets IoT-løsning. Hvis man har spørgsmål eller ønsker yderligere information om Årets IoT-løsning, kan man kontakte:

– Lennart O. Larsen, FORCE Technology, lol@force.dk

Du kan kontakte sekretariatet med ethvert spørgsmål eller informationsbehov. Sekretariatet vil sørge for, at du får svar fra rette vedkommende afhængig af din henvendelse.