Årets IoT-pris 

Vinderen af Årets IoT-pris 2023 afsløres den 10. maj 2023 ved en kåringsceremoni, der afholdes på elektronikmessen EOT – Electronics of Tomorrow – i Herning Messecenter. Vinderen blive valgt af en dommerkomité, der vil vurdere projekterne på forskellige kriterier som f.eks. originalitet, bæredygtighed, og deres potentiale for at skabe en positiv påvirkning af samfundet. Fristen for indstilling af kandidater er 17. marts 2023.

FormĂĄl og baggrund

Formålet med Årets IoT-pris er at sætte fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder: evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for at øge velfærden, bæredygtigheden og livskvaliteten i samfund og virksomheder til glæde for os alle.

2021 var året, hvor prisen for Årets IoT-pris blev introduceret, men ikke det sidste. Årets IoT-pris er nemlig en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, det være sig løsningsejerne, slutbrugerne eller IoT-leverandørerne.

Årets IoT-pris kåres i regi af Nordic IoT Centre, som drives af de to GTS-virksomheder FORCE Technology og Alexandra Instituttet i samarbejde med aktører og partnere fra det digitale innovationslandskab i Danmark.

I 2023 består dommerkomitéen af:

• Camilla Føns Mortensen, IoT Community Lead, Nordic IoT Centre
• Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
• Peter Møller, Senior Innovation Manager, DigitalLead
• Søren Nørgaard Madsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
• Mirko Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet
• Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier.

Hvem skal man kontakte med spørgsmål?

Der er etableret et sekretariat, der har ansvaret for indholdet i og afviklingen af Årets IoT-pris. Hvis man har spørgsmål eller ønsker yderligere information om Årets IoT-pris, kan man kontakte:

– Lennart O. Larsen, FORCE Technology, lol@forcetechnology.com

Du kan kontakte sekretariatet med ethvert spørgsmål eller informationsbehov. Sekretariatet vil sørge for, at du får svar fra rette vedkommende afhængig af din henvendelse.