Aguardio

Danfoss
March 4, 2021
Water cutting
February 16, 2021

En vand- og energibesparende løsning
Aguardio Generation 2 hjælper bygningsejere med at spare på vand og energi gennem reduktion af brugerens tid under bruseren. Det sker via en unik kombination af big data og symbolik/nudging, som gør, at Aguardio ikke er en løftet pegefinger, men en løsning, der peger brugeren i en bæredygtig retning.

Enheden installeres på få minutter, uafhængigt af vand- og strøminstallation, og går automatisk online på et stabilt og fremtidssikret mobilnetværk, NB-IoT/LTE-M, hvilket ovenikøbet også forbedrer batterilevetiden væsentligt.

Enhedens sensorer sender oplysninger om badets længde til en database i skyen, og via mobiltelefonen kan man få overblik over udviklingen i husstandens bademønstre. Der er direkte adgang til forbrugsdataen ved blot at scanne den integrerede QR-kode, som vises på displayet.

Erfaringer fra adskillige pilotprojekter i Danmark, Spanien, USA og UK over en 18 måneders periode viser, at visualiseringen af brusebadstiden har kunne nudge os til at afkorte længden på badet med op til 30%.

Aguardio G2 er udvalgt af Solar Impulse Foundation som én af 1000 tekniske løsninger, der har potentiale til at beskytte miljø og klima på markedsbetingelser.
Skip to toolbar