Brøndby Gymnaisum – Climaid Insight

SSG – Climaid Mould
August 23, 2022
Port of Antwerp
June 8, 2022

 

CLIMAID Insight er en åben IoT platform der samler, analyserer og visualiserer alle typer data fra dine bygningerne.

Vi måler det fysiske indeklima, det oplevede indeklima  og vejrdata. Alle disse data vises på den online platform CLIMAID Insight og der gives anbefalinger til hvordan man kan opnå et bedre indeklima og et optimeret energiforbrug.

Vores online platform er udviklet til at blive brugt af både teknikkere og ikke teknikere og fungerer på den måde som et databaseret fundament for alle i arbejdet mod et godt indeklima.

CLIMAID Insight er åben for alle sensorer og vi har +20 forskellige typer (den kommen løbende flere til), det betyder at vi kan sammensætte den løsning der passer jeres behov og økonomi.

 

Brøndby Gymnasium - Overvågning af indeklimaet

Brøndby Gymnasium oplevede en lav luftkvalitet i deres lokaler, selv om der allerede var mekaniske ventilation. Gymnasiet bestemte sig for at gøre noget ved det og i gang satte derfor en undersøgelse af indeklimaet. På baggrund af undersøgelsen fra CLIMAID, besluttede Brøndby Gymnasium at anvende luftrensning i kombination med deres eksisterende ventilationsløsning.

Brøndby Gymnasium bruger sideløbende CLIMAID Insight til at dokumentere indeklimaet og brugernes oplevelse, både for at kunne gribe ind i tide og sikre et godt indeklima, men også for at kunne dokumentere indeklimaet i tilfælde af besøg fra Arbejdstilsynet.