Cibicom

Arrow Denmark
November 12, 2018
Prevas
September 25, 2018

Cibicom tilbyder LoRaWAN netværk til Internet of Things (IoT) i Danmark


Med afsæt i vores eksisterende infrastruktur tilbyder Cibicom udendørsdækning i det meste af landet. Dette netværk er baseret på den åbne LoRaWAN netværksprotokol til alle enheder I ønsker at kommunikere med eller modtage data fra - dette forstås som the Internet of Things (IoT).

Cibicom kan ud fra vores LoRaWAN netværk og radioplanlægning af området vurdere mulighederne for at optimere et netværk både udendørs og indendørs, der dækker jeres IoT behov både som privat og offentlig virksomhed.

Cibicom er netværksoperatør og Internet Service Provider (ISP) og vi ejer og driver det landsdækkende broadcast netværk af 200 og 300 meter høje sendemaster, der bl.a. benyttes til distributionen af tv og radio (AM/FM/DAB+) i Danmark. Fra disse master leverer vi også LoRaWAN signalerne til IoT smalbåndsnettet.

Cibicom har sin egen IP- og broadcast-infrastruktur, samt en landsdækkende serviceorganisation og et døgnbemandet overvågningscenter (NOC). Vi har opbygget et nationalt, redundant og fiberbaseret IP-backbone- og access-netværk (3.500 km), der forbinder vores datacentre, sendemaster, knudepunkter og mediagateways som tilsammen, er med til at sikre vores kunder en driftssikkerhed, i den absolut højeste klasse.

Udover IoT og broadcast tjenester leverer Cibicom også samfunds- og beredskabskritiske kommunikationsløsninger til blandt andet Kystradioen, SINE og Det Danske Forsvar, samt teletjenester til danske teleoperatører.

Cibicom