Compass Group Danmark

Klima monitorering
May 26, 2021
Zealand
May 25, 2021


Mere kvalitet og effektivitet i rengøringen med sensorer
Compass Group har lÌnge villet tage sensor-teknologi i brug hos kunderne. Mület er at effektivisere rengøringen og samtidig øge kvaliteten.

Derfor har Compass Group taget RoomAlyzer Mini-sensoren i brug samt det tilhørende rengøringsmodul. Løsningen omfatter tre ting:

1. Sensorer sat pĂĽ vĂŚggen i zoner samt under flyverpladser.

2. Et overblik til ledelsen over: Hvor meget bliver lokaler og pladser brugt over tid? Det giver mulighed for at justere det overordnede rengøringsprogram.

3. Et overblik til medarbejderne: Via mails og heat maps kan de se, hvad de skal gøre rent lige nu, hvad der snart skal gøres rent, og hvad der ikke har vÌret i brug og derfor ikke behøver rengøring.

Jonathan Drescher, Head of Innovation & Digital Development
’Vi har længe talt om at anvende sensorbaseret data til at styrke vores rengøringsforretning. Vi har valgt at køre projektet med IoT Fabrikken, og det har vi ikke på noget tidspunkt fortrudt. Her har vi på rekordtid fået sat sensorerne op og i drift, og IoT Fabrikken har endda på egen opfordring udviklet et heat-map til at visualisere aktivitetsniveauet i forskellige områder. Denne tilgang til at udforske et område i fællesskab samt villighed til at gå den ekstra mil for at lykkedes har gjort et stort indtryk på os i Compass Group. Jeg vil opfordre virksomheder, der overvejer selv at udforske IoT til at gøre det med IoT Fabrikken som partner.’