Develco

Xtellio/Xtel Wireless
September 21, 2018

Udviklingshuset Develco og Internet of Things IoT løsninger


Develco er eksperter i produktudvikling inden for elektronik, trüdløs kommunikationsteknologi, embedded software og IoT løsninger. Har din virksomhed en produktidÊ, som I ønsker at realisere?

Develco kan tilbyde et full-service koncept, og inden for produktudvikling omfatter vores kompetencer software, hardware, mekanik, ”Design for Manufacturing”, test og godkendelser. I udvikling af IoT løsninger er Develco en kvalificeret medspiller. Develco sparrer med kunden om produktet og kan påtage sig hele ansvaret lige fra den innovative idéfase til udvikling af produktkoncept, masseproduktion og emballering. Develco kan guide din virksomhed til smarte IoT løsninger med mange forbundne devices, der sender data over lange distancer til Cloud løsninger til analyse af big data. Develco har solid erfaring inden for trådløs kommunikation og arbejder med et bredt sortiment af protokoller til kommunikationsløsninger. Til alle udviklingsprojekter vælger Develco den bedste trådløse kommunikationsteknologi til at imødekomme kundens specifikke ønsker og krav til et nyt produkt med en IoT løsning.

Gennem årene har Develco udviklet forskellige IoT løsninger bl.a. gatewayen Grundfos Connect Box G501, Smart City løsning til Frederiksberg Kommune og verdens mest avancerede lampefatning Anyware Smart Adaptor™.