Føroya Tele

Senti
October 25, 2019
Iterator IT
September 9, 2019

Føroya Tele er Færøernes største teleselskab og har det seneste år udbygget et 4G LTE netværk der er et af de bedste i verden, med en geografisk dækning på 96% og en gennemsnits DL på 100 mbps.


Vi har et team der har stort fokus på IoT, hvor vi har bygget en platform, som kan anvendes til diverse IoT tjenester. siden 2017 solgt device og tjeneste til tracking af og informationer (brændstof, strøm, km mm.) om din bil. Denne tjeneste kører på en platform, som vi selv har bygget.

Føroya Teles IOT backend er en Kubernetes løsning baseret på opensouce. Det giver os en fleksibel og skalerbar platform, der minder om dem man finder i skyen. Grænsefladerne er baseret på grafphql, som giver en løs kobling fra applikations udviklingen. Samtidig adskilles hvert forretnings område i separate microservices, hvilket gør vedligeholdelsen smidig og fleksibel.

Vi har bygget en back-end, indtil videre kun på open-source teknologi og vi har bygget den på sådan en måde at det er let og hurtigt at tilføje nye områder til platformen.