Glaze

design-people
November 16, 2018
Arrow Denmark
November 12, 2018

Glaze's hjemmebane er IoT-cloud implementationer med sensordataopsamling og device management til fabrikker, industriprodukter, procesanlæg og intelligente produkter


Glaze forestår også gerne kvalifikation og evt. udvikling af sensor-elektronik og gateways.

Glaze assisterer i alle faser dvs. fra Proof-of-Concept, kravspecifikation, arkitektur og detaljeret design til cloud- og device-implementation, test, drift, overvågning og vedligeholdelse.

Glaze har baseret på erfaringer fra deres mange IoT-projekter udviklet en færdig Microsoft Azure IoT cloud platform, læs mere på www.beacontower.io.

Services:
Ideation & PoCs: Glaze hjælper virksomheder med at raffinere business cases ved f.eks. at gennemføre Proof-of-Business og Proof-of-Concept for at sikre at forretnings- og teknologihypoteserne er velunderbyggede.

IoT Cloud: Glaze tilbyder design, implementation og support af kunders IoT-cloud platform til fleksibel og omkostningseffektiv opsamling af device data og integration til forretningssystemer ved at anvende deres Azure IoT cloud platform Beacon Tower.

Device Strategy: Glaze har dyb indsigt i mulighederne på device siden og kan gennemføre udvikling af elektronik og embedded software, valg af sensorer og sikre den rette balance mellem connectivity, security og strømforbrug.

Project Execution: Glaze hjælper kunder med at implementere smarte fabrikker, opkoblede-produkter og tjenester ved at indsætte IoT-specialiseret projekt- og programstyring.