IoT Denmark

Iterator IT
September 9, 2019
Aarhus University
July 8, 2019

Sikker, nem og billig opkobling til landsdækkende IoT netværk


IoT Denmark A/S er en danskejet virksomhed, grundlagt i juni 2015. Vi fokuserer udelukkende på at kunne tilbyde vores kunder sikker, nem og billig adgang til et landsdækkende IoT netværk. Netværket baseres på Sigfox teknologien som er anvendt over det meste af verdenen og blandt andet anerkendt som 0G netværk.

Med mere end 700 forskellige IoT enheder som dækker et utal af løsningsområder, er der gode muligheder for at finde enheder eller løsninger som netop løser jeres udfordringer. Med et internationalt IoT netværk og én prismodel kan du anvende dine IoT enheder, hvor det passer dig uden at skulle ændre abonnement.

Sigfox netværket er kendetegnet ved en protokol der tillader at håndtere mindre beskeder uhyre effektivt og uden det overhead som er kendt fra andre teknologier. Da der er mindre data der skal håndteres, på grund af den effektive protokol, så anvendes der også mindre energi. Dermed er der mindre vedligeholdelse og længer batterilevetid og dermed bedre driftsøkonomi. Sigfox er et managed netværk, dvs. at IoT Denmark er ansvarlige for at udbygge, vedligeholde, optimere, drifte og servicere netværket i Danmark. Det betyder at opkobling af IoT enheder ikke kræver andet end at tilslutte batteri og registrere på Sigfox portalen - så er du i gang med at indsamle data.

Med en dækning på
• 99,7% Udendørs dækning i Danmark
• 87,2% Let indendørs dækning i Danmark
• 91,0% Let indendørs dækning i de 22 største byer i Danmark
er der taget højde for næsten enhver tænkelig situation og geografisk placering af IoT enheden.

IoT Denmark A/S’ ultimative langsigtede målsætning er at implementere løsninger/services indenfor ”Internet of Things”. Vi indgår i tæt samarbejde med vores kunder og drager stor nytte af vores mange partnere og udviklere til at sikre optimal og effektiv anvendelse af teknologien med henblik på at skabe forretningsmæssige, økonomiske og bæredygtige løsninger.

Skip to toolbar