NTT DATA Business Solutions

Airthings
January 25, 2022
ConnectedYou
October 28, 2021

Hos NTT DATA Business Solutions (NDBS) arbejder vi med at hjælpe virksomheder med de-res digitale transformation, så de kan opnå deres fulde potentiale.


Vi designer, implementerer, styrer og konstant forbedrer IT-løsninger for at skabe den mest optimale værdi for den enkelte virksomhed og deres medarbejdere. Som partner arbejder vi med at forbinde virksomheders forretningsmuligheder med de seneste teknologier, som giver unikke muligheder for at løse den pågældende arbejdsopgave så problemfrit som muligt.

Vi har et stort fokus på softwareudvikling, konfigurering, dataanalyse og nye ekspotentielle tek-nologier, som er med til at ændre måden, vi driver forretning på. Vi opererer i mere end 30 lande og med 11.000 konsulenter på verdensplan, står vi altid klar til at hjælpe jer videre på jeres digitale transformation – og til at mestre en hver del af det pågældende projekt.

Et eksempel på dette er data-platformen, Titan, som er tiltænkt virksomheder, der opererer i feltet omkring IoT. Platformen er baseret på cloud løsninger fra Microsoft (Azure) og Snowflake efter en række principper, som gør den skalerbar, sikker og fleksibel. Herudover giver platformen det fulde overblik over dine kunders devices samt tilbyder en overskuelig og brugerdefineret visualisering.