Skiold A/S

Tracking af køretøjer
October 25, 2019
Bramidans BRA-IN Intelligens – kommunikation og dataopsamlingssystem
September 9, 2019


Intelligent IoT system til automatisering og management af svineproduktion
I samarbejde med Skiold A/S, har Iterator IT udviklet et innovativt IoT system til den moderne svinestald. Systemet bygger på en dataplatform, der samler management-og styresystemer i én platform. Det er derfor også muligt for landmændene at personliggøre deres modulopbyggede system, så det passer netop til deres behov. Løsningen gør det muligt konstant at kunne optimere virksomhedens processer og det vil derfor altid være muligt for landmanden at kunne overvåge udstyr og maskiner og vide hvornår han skal skride ind, for at undgå produktionsstop.

Skiold Digital er en modulopbygget IoT løsning, som kontinuerligt vil blive udviklet, i form af nye tilføjelser, for konstant at bringe mere værdi til landmanden. Samtidig gør systemet brug af de nyeste teknologier indenfor IoT og applikationsudvikling og er i dag både blevet et data-entry, styresystem, management system, BI og et analysesystem.

Systemet udnytter de nyeste funktionaliteter fra Microsoft Azure’s IoT Hub - som IoT Edge, Functions, Azure Active Directory B2B og generelt Azure’s cloud infrastruktur kombineret med moderne, kundevendte cross-platform løsninger udviklet i React og React Native.

Skiold Digital muliggør det at styre eksisterende udfodringssystemer direkte fra en smartphone applikation så landmanden nu kan kombinere sit management system med reel data fra produktionen - og rent faktisk styre sin produktion direkte fra et enkelt værktøj.

Casen viser hvordan vi kan bygge IoT ind i en eksisterende branche, integrere med eksisterende systemer og kombinere data fra virkelige inputs, med data fra management systemer i en større løsning der sammenlagt skaber værdi for slutbrugeren - samtidig med at det skal være enormt brugervenligt.