Sweco

Noux Node
February 16, 2021
Nabto
December 7, 2020

Sweco er Europas største virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund, og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden.


Vores rådgivningsydelser spænder vidt - fra store vand- og energiprojekter til effektive og miljørigtige transportløsninger samt udvikling af byer og grønne områder. Som rådgivende ingeniører og arkitekter ved vi, hvad der skal til for at skabe fremtidssikrede løsninger til glæde for det enkelte menneske og samfundet som helhed.

Fremtiden er ikke fjern for Sweco, den er derimod hverdag. I øjeblikket arbejder vi med indretningen af et nyt hospital, som vil tage imod patienter om ca. 5 år, vi analyserer en ny undergrundsbane, som åbner for passagerer om 10 år, og vi designer det, der vil blive en livlig, dynamisk bydel om ca. 15 år. Det er Swecos ansvar at være et skridt foran i alt, vi laver, for resultat bliver nemlig til virkelighed for andre engang i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og udfordrer os selv på vores viden og ekspertise.

IoT indgår som en naturlig medspiller heri når sensorer i bygninger og det offentlige byrum leverer det underliggende grundlag for datadrevne beslutninger og styring af driftsopgaver.