TDC Group

University of Southern Denmark
May 1, 2019
kaastrup|andersen
December 7, 2018

Ifølge Gartner er over 9 mia. enheder koblet op pü internettet i dag. I takt med at sensorer, netvÌrksudstyr og forbindelser bliver billigere, bedre og hurtigere, bliver IoT ogsü relevant i flere sammenhÌnge


TDC Erhverv tilbyder stabile og hurtige forbindelser til dataoverførsel og adgang til platforme og software, som frigør det fulde IoT-potentiale.

TDC IoT Connectivity bruges til intelligente og ofte kritiske applikationer. Driftssikkerhed er derfor alfa og omega. IoT Connectivity garanterer høj oppetid, stabilitet og sikkerhed herhjemme og uden for landets grÌnser, og du kan vÌlge fast IP-adresse og/eller privat APN.

Med IoT connectivity fĂĽr du:
• State-of-the-art Connectivity Management fra TDC Erhverv baseret på Vodafones cloudbaserede, funktionsrige og fremtidssikre platform. Via webbaseret grænseflade eller integreret i dit eget system
• Det bedste netværk med 99,8 % sikker national dækning og et stærkt globalt netværk i 180+ lande
• Simpel og skalérbar løsningsstruktur så løsningen altid passer bedst muligt til dine behov

IoT Connectivity fra TDC Erhverv er simpel at implementere og administrere – og den kan skaleres og specialdesignes efter behov. Dækning og drift er i sikre hænder, og du er sikret kompetent support vedrørende alle forretningsmæssige og tekniske spørgsmål. Kunden i centrum er ikke noget vi kun siger det er noget vi går meget op i. TDC afholder løbende meet-ups, hvor vi sparrer med kunderne, drøfter udfordringer, ny udvikling og gennemgår succesfulde kunde cases fortalt af kunderne selv. Vi laver også gerne workshops for at identificerer kundens behov, og hvordan vi kan komme i gang med at teste løsningen hurtigt og agilt, så vi kan finde den rette løsning til kunden.