TekPartner

Alpha-elektronik
September 21, 2018
Xtellio/Xtel Wireless
September 21, 2018

Vores kunder har konkurrencefordele


TekPartner er en Ingeniørvirksomhed, som tilbyder produktudvikling og teknologisk spar-ring til virksomheder inden for styrings- og apparatopgaver, f.eks. når virksomheder står over for at ville anvende og integrere IoT i deres produkter eller i virksomheden. Vi stiller vores ekspertise og erfaring til rådighed, både når det gælder anvendelig teknologi, men også når det handler om at få defineret forretningscasen rigtig ift. mulighederne.

I forhold til IoT har vi været i gang meget længe, og har f.eks. i forbindelse med kommunikationsformen erfaring med bl.a. Thread, ZigBee, LoRaWAN, GSM SMS/2G/3G/LTE (Cat-4, Cat-M1, NB IoT), Bluetooth/Bluetooth Low Energy, NFC/RF ID, WiFi, LAN samt mange forskellige fieldbusser (RS485, CAN, etc.). For så vidt Gateway har vi erfaring med både Smartphones/Tablet, Linux-boxe og real-time løsninger. Når det gælder Server/Cloud løsninger, har vi erfaring med Amazon AWS, Microsoft Azure, FIWARE etc. Vi tilbyder således vores hjælpe fra og med Tingesterne og til portalen og databehandling på serveren/Clouden.

Siden starten i 2009 har vi udviklet løsninger spændende fra simple/prisoptimerede tingester til komplekse/højteknologiske løsninger for flere end 175 kunder. Vi råder dels over et fast team med nogle af Danmarks dygtigste udviklingsingeniører, samt et nationalt netværk af specialister samt flere internationale samarbejdspartnere, hvilket giver vores kunder en smidig adgang til nye teknologier, ny ekspertise og hermed øget konkurrencedygtighed.