Trifork

ALSO
June 8, 2022
Focus Advokater
January 25, 2022

Hos Trifork inspirerer og underviser vi vores kunder og kollegaer om mulighederne med ny teknologi, vi bygger innovative softwareløsninger og drifter og vedligeholder disse for vores kunder.


Gennem vores arbejde med Smart Building & IoT arbejder vi på en lang række produkter der forbinder smarte bygninger og devices. Vores primære fokus er på at bidrage til en CO2 neutral verden samt lave løsninger der sikre gnidningsfri brugerinteraktion. Vi hjælper således vores kunder med at lave intuitive og engagerende brugeroplevelser samt, med sikkerhed for øje, bringe IoT ecosystemer ind i deres eksisterende digitale løsninger.

Vi starter altid et projekt med at forstå brugs og værdiscenarierne. Er der f.eks. behov for indsigt og beslutningsstøtte via Machine Learninger, data i BI eller på dashboard, operationel brug af data i apps, integration af data ind i eksisterende systemer eller måske noget helt andet. Baseret på disse behov udvikler vi løsninger der typisk vil forbinde og opsamle data fra et eller flere IoT devices til public eller private cloud. Vi har endvidere via Develco mulighed for at stå for hele processen fra udvikling af selve IoT devices til brugerrettet løsning.
Skip to toolbar